Aanbod

PROJECT BURENHULP ZOEKT INTERVIEWERS

10-02-2015
In de wijk Levendaal-Oost gaat zeer binnenkort het project ‘Burenhulp’ van start. Het doel van dit project is mensen in de buurt met elkaar in contact brengen door vraag en aanbod, ideeën en wensen, zoveel mogelijk aan elkaar te koppelen.
Project Burenhulp zoekt interviewers


* Wilt u meewerken aan een mooi burgerinitiatief in de wijk Levendaal-Oost?
* Bent u geïnteresseerd in mensen en vindt u het leuk om hen te interviewen?
* Kunt u goed omgaan met vertrouwelijke informatie?
* Bent u in staat om zowel mondeling als schriftelijk kort en bondig te rapporteren?

* Dan is interviewen voor het project 'Burenhulp' iets voor u!


Doel project 'Burenhulp'

In de wijk Levendaal-Oost gaat zeer binnenkort het project 'Burenhulp' van start. Het doel van dit project is mensen in de buurt met elkaar in contact brengen door vraag en aanbod, ideeën en wensen, zoveel mogelijk aan elkaar te koppelen.


Werkwijze

Buurtbewoners wordt per flyer gevraagd of zij geïnteresseerd zijn in een interview ten behoeve van dit project. De adressen van geïnteresseerden worden doorgegeven aan de interviewers. Vervolgens wordt zelfstandig door interviewer en buurtbewoner een huisbezoek gepland en vindt het interview plaats. Door middel van deze interviews zal in kaart gebracht worden welke wensen er zijn bij mensen voor burencontact en burenhulp en kan eventuele koppeling gerealiseerd worden.


Werkzaamheden en ondersteuning

Van interviewers wordt gevraagd dat zij twee of meer huisbezoeken per week af willen leggen. In Levendaal-Oost wonen is géén vereiste. Eind februari zal een interviewtraining worden aangeboden aan de interviewers. Naast de training worden maandelijkse bijeenkomsten georganiseerd waarbij de interviewers ervaringen uit kunnen wisselen en elkaar desgewenst kunnen ondersteunen.


Bent u geïnteresseerd? Heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Pien Lambermont; 071 512 33 98 / 06 12 98 79 60 / slambermont@kpnmail.nl


Wacht niet te lang, want de training is al eind februari!


Dit initiatief wordt ondersteund door Radius. Vrijwilligers die zich aanmelden voor dit werk, zullen als vrijwilliger bij Radius worden ingeschreven.
 
 

Contact

Hoofdkantoor

Tel. 071 707 42 00
Hooglandse Kerkgracht 32
2312 HV Leiden
Tel. 071 707 42 00
Fax: 071 707 42 80
info@radiuswelzijn.nl
werkdagen: 8:30-17:00

neem direct contact op

Alle locaties in Leiden

Alle locaties in Oegstgeest

Aanmelden nieuwsbrief
voor vrijwilligers

 
Tafeltje Dek Je Leiden - Maaltijdservice Leiden - Maaltijden leiden - Kant-en-klaar maaltijd Leiden - Thuisbezorgen maaltijd Leiden - Maaltijden bezorgen Leiden - Maaltijden voor ouderen Leiden - Maaltijden aan huis Leiden - Koelvers maaltijden